Didim
KSM härkätie2018

Somero varautuu vastaanottamaan 30 pakolaista kolmessa vuodessa

Someron kaupunki varautuu ottamaan vastaan 10 pakolaista vuodessa tämän ja kahden seuraavan vuoden aikana. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja Someron kaupungin välisessä sopimusluonnoksessa ehdotetaan, että Someron kaupunki vastaanottaisi korkeintaan 30 pakolaista vuosien 2016–2018 aikana. Sopimuksella varmistetaan, että valtio antaa korvaukset pakolaisten tullessa kaupunkiin. Sopimus ei ole tae pakolaisten tulosta Somerolle.

Etusijalla ovat perheet. Toinen ryhmä on yksinäiset miehet, joille saattaisi löytyä Somerolta metallialan töitä.
Ensimmäiset voisivat tulla Somerolle ensi syksynä. Kaupungilla on sopivia vuokra-asuntoja, joihin sijoittaa maahanmuuttajia.
Kaupunginhallitus lähetti sopimusluonnoksen lausunnolle lautakuntiin.

Lue lisää 24.3. Somero-lehdestä.One Response to Somero varautuu vastaanottamaan 30 pakolaista kolmessa vuodessa

  • Jos tulijoille keksitään jotain järkevää tekemistä, ja taustat tutkitaan, niin mikäs siinä. Eipä tuo nyt vielä paha määrä ole.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry