Didim
KSM härkätie2018

Fitnesmitalisti neuvoo, mistä hyvinvointi lähtee

Jenni Levävaara

Jenni Levävaara

Toista kertaa järjestetyssä Grift-Somero -tapahtumassa saatiin tietoa kuntoon ja mieleen liittyviä asioita, joista luennoin muun muassa hyvinvointivalmentaja Jenni Levävaara, joka on menestynyt fitneskisoissa EM-tasolla saakka.

– Hyvinvointi lähtee omasta asenteesta, mitä luet, mitä kuuntelet ja puhut, millä ruokit kehoasi sekä mieltäsi. Samoin, mitä puhut itsellesi mielessäsi. Sillä on suuri vaikutus, millaisten ihmisten kanssa vietät aikaasi – seura tekee kaltaisekseen. Jaatteko samanlaisen arvomaailman, tuette ja kannustatte toisianne, lisäätte toistenne energiaa?

Levävaara antaa Somero-lehdessä neuvoja niin mielen kuin kehonkin hyvinvointiin.

Lue lisää 1.3.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry