Didim
KSM härkätie2018

Sympaattinen mielenosoitus

Viljelijöiden mielenosoitus Helsingin Senaatintorilla keräsi väkeä yli odotusten. Paikalle saapui yli 3 000 viljelijää ja 700 traktoria. Määrä osoittaa tilanteen vakavuuden. Marssi on hätähuuto ja vakava viesti päättäjille siitä, että tarvitaan välittömiä toimia kotimaisen ruoantuotannon pelastamiseksi.  Vaikka viesti oli vakava, se tuotiin esille rauhallisesti, jopa sympaattisesti.
Aivan toista oli 1999, jolloin MTK:n mielenosoituksessa nähtiin muun muassa eläinten ruhoja ja ruumiinosia sekä erilaisia astaloita.
Somerniemeläinen kirjailija Kaari Utrio sattui olemaan Helsingissä viime perjantaina ja kuvaili näkemäänsä Facebookissa näin: ”Täydellinen järjestys, yhteen pelaaminen suurilla koneilla, huolesta huolimatta iloinen tunnelma, myötätuntoiset kaupunkilaiset peukuttamassa. Eikä pelättyä ruuhkaa niin missään.”
Viljelijät saivat runsaasti myötätuntoa eri vaikuttajaryhmiltä ja myös kuluttajat kannustivat suomalaisen ruoan tekijöitä. Tämä on oikea tapa nostaa esille niin hieno asia kuin kotimainen ruoka. Toivottavasti saamme nauttia siitä jatkossakin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry