Didim
KSM härkätie2018

Yläkoulu ja lukio tarvitsevat lisää opetustilaa

Yläkoulu ja lukio taistelevat tilanahtaudessa.

Elina Ojala ja Tiia Harhala leipovat juustosarvia.

Elina Ojala ja Tiia Harhala leipovat juustosarvia.

Ensi syksynä parakeissa ja muissa väistötiloissa on vielä ahtaampaa, kun yläkoulun oppilasmäärä kasvaa 290 oppilaasta 327:ään. Yläkoulun aloittaa poikkeuksellisen suuri ikäluokka. Opetustiloja tarvitaan lisää.
Haasteensa tuo opetuksen hajauttaminen eri toimipisteisiin. Kun yläkoulun ja lukion oppilaita palvelevat hallinto- ja oppilashuoltohenkilöstö, esimerkiksi kanslia ja rehtorit, ovat erillään opetusparakeista, ei tieto eikä työ suju juohevasti.
Opetussuunnitelma ei toteudu nykyisillä järjestelyillä. Esimerkiksi kotitaloustunneilla käytännön töistä osa on pitänyt hoitaa teoriapainotteisesti, kuten katselemalla videoilta leivonta

Waltteri Kanerva ja Noore Serlippens pitävät kotitaloustunteja rentoina. Kiirehtiminen opetustiloista toiseen harmittaa.

Waltteri Kanerva ja Noore Serlippens pitävät kotitaloustunteja rentoina. Kiirehtiminen opetustiloista toiseen harmittaa.

ohjeita.

Lue lisää aiheesta perjantain 18.3. Somero-lehdestä.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry