Didim
KSM härkätie2018

Kevät saa aistit herkiksi

Kevät tuoksuu. Multa ”haisee” hyvältä ja tuntuu kourassa. Makunystyrät herkistyvät odottamaan maan antia. Viserrystä puissa, muuttolintuja pelloilla. Auringon säteet leikittelevät.
Kevät virkistää kaikki aistit. Voi haistaa, maistaa, kuulla, nähdä ja tuntea.
Allergiset taiteilevat siitepölyn kanssa, mutta silti myönteiset puolet voittavat. Kevät saa ihmisenkin heräämään ja uskomaan parempaan. Alkaa odotus lämmöstä, valosta ja uuden kasvusta.
Auringon paistaessa raharikkaiden veroparatiisirahasotkuhuhutkaan eivät tunnu niin ahdistavilta kuin kostean koleassa pimeässä syyssäässä.
Ilmassa on kesän odotusta. Vanha on takana, jännittävä kausi edessä. Uuden yläkoulun ja lukion rakentaminenkin pyörähti käyntiin. Vielä on toivoa paremmasta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry