Didim
KSM härkätie2018

Kouluille luvassa uusia chromebookeja

Someron koulujen harppaukset  tietotekniikan ja sähköisten oppimisjärjestelmien haltuunotossa etenevät.
Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm uskoo, että digiloikka onnistuu. Tekniset valmiudet pitää ensin saada kuntoon. Vielä kaikilla alakouluilla ei ole antaa oppilaiden käyttöön riittävästi kannettavia tietokoneita ja tabletteja, lukulaitteita, joilta tietoa etsiä ja joilla tehtäviä tehdä.
– Koulut tulevat saamaan tämän kevään aikana uusia laitteita, lähinnä chromebookeja, toteaa Minna Mäkelä-Rönnholm.
Parin vuoden aikana opettajille on annettu koulutusta, miten käyttää opetuksen tukena ”sähköistä maailmaa”. Sivistysjohtaja lupaa opettajille myös lisäoppia.
Tietotekniikka on yksi oppimisen apuväline muiden joukossa, ei itsetarkoitus. Oppilas tarvitsee tiedon etsimiseen ja työnsä tekemiseen ohjausta.
Sähköinen oppimisjärjestelmä on helpottanut opettajan yhteyttä oppilaan tekemiseen. Classroomissa, sähköisessä oppimisympäristössä opettajat näkevät nopeasti, miten oppilas on edennyt, ketkä ovat tehneet tehtävänsä ja ketkä eivät. Opettaja pystyy antamaan suoraa reaaliaikaista palautetta ja lisää tekemistä oppilaille. Jokainen oppilas voi oppia omaan tahtiinsa.

 

Lue lisää 12.4.  Somero-lehdestä

Markus Klemola opettaa nuorempiaan Juho Klinga ja Aleksi Vesantoa ohjelmoimaan Lego-robottia.

Markus Klemola opettaa nuorempiaan Juho Klinga ja Aleksi Vesantoa ohjelmoimaan Lego-robottia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry