Didim
KSM härkätie2018

Kun sairauteen ei ole hoitoa

 

10188_

Risto Koistinen on ihastunut Kreikkaan.

– Noin kaksi vuotta sitten huomasin, että nyt on jotain vialla, opettaja Risto Koistinen, 60,  muistelee.
– Jälkikäteen ajatellen, ehkä pari vuotta sitä ennenkin oli jo jotain asiaan liittyviä oireita. Lopullisen ALS-diagnoosin sain viime joulukuussa. Ajankohdalla ei oikeastaan ollut enää merkitystä, koska parantumaton motoneuroninen sairaus oli jo aiemmin todettu ja tiesin, ettei hoitoa siihen ole olemassa. Tämä oli vain asian päätepiste.

Lue lisää 1.4.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry