Didim
KSM härkätie2018

Miehet leipovat näkkileipää ja banoffeeta

 

Somerniemen Martat ruokakurssi miehille Kai Linnilä Tapani Nummila Vesa Nummila Hanna Nummila

Hanna Nummila opasti miehille, miten kotijuustoa tehdään.

Somerniemen Martat ruokakurssi miehille aikaasaannokset leivonta leipomukset sämpylät juustosarvet maitojuusto näkkileipä parsakaali-fetapiirakka tiikerikakkumuffinsit

Katso Somero-lehdestä ohjeet, miten sämpylät, juustosarvet, maitojuusto, näkkileipä, parsakaali-fetapiirakka ja tiikerikakkumuffinsit sun muut tehdään.

Kai Linnilä ja joukko muita Somerniemen miehiä näyttävät mallia, miten leivotaan banoffeeta, juustosarvia, speltti-inlkkarilastuja, cantuccini-keksejä, sämpylöitä, fetapiirakkaa ja näkkileipää. Myös kotijuuston teko onnistuu näiltä miehiltä

Katso leivontaohjeet 22.4.2016  lehdestäOne Response to Miehet leipovat näkkileipää ja banoffeeta

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry