Didim
KSM härkätie2018

Mökkiläiset tuovat eloa pitäjään

Talven Someron raitilla oli hiljaista, hieman alakuloistakin. Kivijalkaliikkeet olivat kovilla, kun ovi kävi harvakseltaan.
Kaupunki vilkastuu, kun vapaa-ajan asukkaat suuntaavat Somerolle suven viettoon. Lomalaiset virkistävät paikallistenkin eloa. Vastataan haasteeseen, ja annetaan palvelua ja jaetaan tietoa, oli kysyjä mistä päin tahansa.
Suomalaisten haaveissa on yhä useammin vapaa-ajan asunto tai pienehkö omakotitalo perinteisen kesämökin sijaan. Mökki ei ole nykyisin vain kesänviettopaikka, vaan se on yhä useammille vapaa-ajan asunto, jossa halutaan viettää vapaa-aikaa ympäri vuoden. Hyvin varustellun loma-asunnon oston yhtenä kriteerinä on se, että siellä voidaan tulevaisuudessa asua yhä enemmän, esimerkiksi eläkkeellä ollessa.
Mökkien varusteltutasolta odotetaan yhä enemmän. Mökeille halutaan erityisesti juokseva vesi, vesivessa ja suihku. Myös peruslämpö ja sauna halutaan lähes poikkeuksetta.
Ensisijaisesti suomalaiset kuitenkin menevät mökille lomailemaan. Mökkien kunnostuksella ja remontoinnilla on merkittävä työllistävä vaikutus kansantaloudellisesti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry