Didim
KSM härkätie2018

Nyt joutuu muuttamaan toimistoväki

Huono sisäilma vaivaa työntekijöitä, mutta sosiaali- ja kotihoitotoimiston tiloja ei kannata enää yrittää korjailla. Tarvittavalle rahalle ei saada vastinetta, sillä korjausten hinta karkaisi käsistä. Mutta mistä saadaan jälleen väistötiloja?

Toimistokäytössä ollut rakennus on rakennettu aikoinaan asuinkäyttöön.

Toimistokäytössä ollut rakennus on rakennettu aikoinaan asuinkäyttöön.

Lisää asiasta perjantain lehdessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry