Didim
KSM härkätie2018

Oppilaat taituroivat taidetta kultakauden malliin

Pitkäjärven koulun 3.–4. -luokkien oppilaat maalasivat kuvataiteen tunnilla variaatioita suomalaisen taiteen kultakauden teoksista. Inspiraation lähteinä olivat muun muassa Hugo Simbergin Halla, Helene Schjerfbeckin Ompelijatar, Eero Järnefeltin Saimi kedolla, Akseli Gallen-Kallelan Poika ja varis ja Albert Edelfeltin Leikkiviä poikia rannalla.
Kuvataiteen tunteihin yhdistettiin historian ja teknisten töiden lisäksi kierrätys. Aluspahvit ovat pahvinkeräyksestä, maalausten pohjapaperi on tapetin kääntöpuoli ja väreinä pääosin peiteväripullojen jämät. Tuet on tehty puutöissä kierrätysmateriaalista.
Työt ovat esillä kirjastossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry