Didim
KSM härkätie2018

Palkkaa nuori kesätöihin

#Kesäduunaa2016-kampanja haastaa varsinaissuomalaiset yrittäjät palkkaamaan nuoria kesätöihin. Tavoitteena on työllistää mahdollisimman suuri joukko 15–18-vuotiaita.
Somerolla nuoret ja yrittäjät saivat tilaisuuden kohdata toisensa myös Duunitreffeillä, jotka pidettiin maaliskuussa. Viime vuoteen verrattuna tilaisuus veti enemmän nuoria, mutta hiukan vähemmän yrityksiä.
Jos kesätyöntekijä yhä puuttuu tai kesätyöpaikka olisi tarpeen, niin kesäduunikampanjaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää.
Mukaan pääsee täyttämällä Varsinais-Suomen yrittäjien sivuilta löytyvän sähköisen lomakkeen. Myös yksityishenkilö voi työllistää, jos asianmukaiset ehdot ja työnantajamaksut toteutuvat.
Mukaan ilmoittautuvien yritysten ja nuorten yhteystiedot kerätään sähköiseen rekisteriin, jonka avulla etsitään toisilleen soveltuvat kesätyöpaikat ja tekijät.
Kampanjan kautta nuorelle lähetetään yhteystiedot lähialueen kesätyöpaikkoja tarjoavasta yrityksestä ja työtehtävästä. Nuori ottaa itse yhteyttä yritykseen ja osapuolet sopivat jatkosta, joten omaa aktiivisuuttakin tarvitaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry