Didim
KSM härkätie2018

Säästötoimet kirvoitti ihmiset auttamaan

 

eila_alen

Tervaskannon asukas Eila Allén on innokas Somero-lehden lukija. – Me vanhukset olemme kauhean iloisia lehdistä, hän kiittelee lahjoittajia.

Kaupunki lopetti vuodenvaihteessa lehtien tilaamisen Someron palvelutaloihin Tervaskantoon ja Rauhankallioon. Kun asia uutisoitiin mediassa, ihmiset heräsivät auttamaan.
Someron Työväenyhdistys tilasi Tervaskannon palvelutaloon Somero-lehden ja haastoi kaupungin muut poliittiset ryhmät myös talkoisiin. Kansalllinen Kokoomus otti kopin ja tilasi lehden Rauhankallioon.
Myös lehteä lukenut yksityishenkilö, Riitta Aapio, liikuttui aiheesta niin, että tilasi hänkin Somero-lehden Tervaskantoon.

Lue lisää 15.4.2016 ehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry