Didim
KSM härkätie2018

Sisumetsä saa sisarpuiston

 

202731_

Viime keväänä Hiidenlinnan kupeeseen avattu Sisumetsän seikkailupuisto saa sisarpuiston Hämeenlinnaan. HugoPark Aulanko avataan vapun aikaan.
– Puisto on hiukan isompi kuin Somerolla, eli siellä on kahdeksan rataa ja Somerolla viisi, kertoo yrittäjä Sami Uotila.
Someron Sisumetsä avaa ovensa äitienpäivän tienoilla.
– Ryhmävarauksia on jo koko toukokuun ajan lähes joka päivälle. Etelä-Suomen koulun ovat löytäneet meidät luokkaretkikohteekseen, Uotila kertoo.

Lue lisää 19.4.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry