Didim
KSM härkätie2018

Somerolainen Hanna Munter Varsinais-Suomen yrittäjien toimitusjohtajaksi

Hanna Munter_120x180Varsinais-Suomen Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu aluejärjestön puheenjohtaja, somerolainen yrittäjä Hanna Munter.

Valinta tehtiin Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksessa Turussa torstai-iltana 28. huhtikuuta.

– Olen tulevasta työstäni erittäin innostunut. Koen, että tehty valinta on yrittäjäjärjestön arvojen mukainen. Arvomme ovat rohkeus, uudistumiskyky ja luotettavuus, Munter sanoo järjestön tiedotteessa.

Munter on somerolaisen Harjula-Catering Oy:n yrittäjä.

Vuodesta 1990 Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtajana toiminut Henri Wibom ilmoitti tammikuussa jäävänsä eläkkeelle. Munter aloittaa tehtävässään loppukesästä.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien toiseksi suurin aluejärjestö, jonka 36 paikallisyhdistykseen kuuluu noin 9000 jäsentä.One Response to Somerolainen Hanna Munter Varsinais-Suomen yrittäjien toimitusjohtajaksi

  • Onnea ja menestysttä Hannalle ja kokoavaa, yhteenkuuluvaa ja tasa-arvoista yrittäjähenkeä kaikki huomioon ottavaa toimintaa. Oli se iso tai olematon yrittäjä. Puhalletaan yhteen hiileen niin saadaan kipinä yrittäjyyteen ja Suomi nousuun. Tavataan lauantaisin kun nähdään.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry