Didim
KSM härkätie2018

TPS-taituri Otto Nieminen suuntaa Helsinkiin

 

otto_nieminen2

Otto Nieminen (kuva Kari Nieminen)

Somerolaisen jääkiekkoilun suurlähettiläs, Turun Palloseuraa Liigassa toista kauttaan edustanut 19-vuotias Otto Nieminen on kauden päätyttyä kaksijakoisissa tunnelmissa.
– Mieli on samaan aikaan haikea ja kuitenkin hyvä. Vaiherikas kausi päättyi omalta osaltani hyviin peleihin, mutta joukkueen jääminen välierien ulkopuolelle harmittaa vieläkin.
– Meillä oli omat mahdollisuutemme Kärppien voittamiseen ja kauden jatkumiseen, mutta parempi joukkue voitti ja meidän osaltamme kausi on nyt ohi, Nieminen avasi tuntojaan muutama päivä kauden päättymisen jälkeen.
Oli vain muutamien senttien päässä, etteikö Niemisen omaa nimeä olisi kirjoitettu kissankokoisin otsikoin pääsiäisen tienoon kiekko-otsikkoihin.

Nyt Niemisellä on edessä hiukan uudenlaiset kuviot ja suuntana Helsinki.

Lue lisää 1.4.2016 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry