Didim
KSM härkätie2018

Uimahallin seinässä kosteusläikkiä

Uimahallin rapattuihin tiiliseiniin ilmestyi keväällä kosteusläikkiä. Ongelmat näyttäisivät tähänastisten tutkimusten perusteella rajoittuvan seinän ulommaisiin rakenteisiin. Sisällä ongelmia ei näy. Vika on vielä vasta kosmeettinen.

Lisää aiheesta perjantain Somero-lehdessä

Kosteusläikät erottuvat selkeimmin seinän alaosassa.

Kosteusläikät erottuvat selkeimmin seinän alaosassa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry