Didim
KSM härkätie2018

Valoa näkyvissä

Maatalouden investointitukien haku on ollut poikkeuksellisen vilkasta. Tammi–maaliskuussa viljelijät hakivat tukea yli 900 investointiin, kun edeltävällä hakukierroksella luku oli noin 400. Investointien toteutus on tarkoitus aloittaa tulevana kesänä.
Kaikkiaan avustusta haettiin noin 60 miljoonaa ja korkotukilainaa noin 66 miljoonaa euroa. Maitotilojen ja lihakarjankasvattajien osuus euromäärästä on noin puolet.  Kappalemääräisesti kolmannes hakemuksista kohdistuu salaojitukseen. Sikatilojen investoinnit ovat vähissä, lihasiipikarjatalouteen investointihalukkuutta on enemmän.
Aiemmin haettujen investointitukien maksut ovat käynnistyneet tällä viikolla. Tähän mennessä on maksettu yli  600 000 euroa. Myös maatalousinvestointien tukiprosentit nousevat.
Valoa on ihan oikeasti näkyvissä tunnelin päässä. Investointien merkitys koko Someroa ajatellen on iso.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry