Didim
KSM härkätie2018

Yli 40 kiloa vuodessa

Somerniemen miehet näyttävät tässä lehdessä mallia, miten leivotaan herkkuja ja leipää.
Leipä miehen tiellä pitää, on toitotettu vuosikaudet. Proteiinidieettien suosion huipulla leipä ja muut hiilihydraatteja sisältävät tuotteet julistettiin lähes pannaan.
Nyt muistutetaan taas leivän terveellisyydestä.
Leipätiedotuksen mukaan suomalaiset söivät  leipää viime vuonna keskimäärin hiukan yli 40 kiloa. Päivittäin noin 3–4 viipaletta.
Tuonnin kasvusta huolimatta suomalaiset syövät  eniten kotimaista leipää. Ostoskoriin valitaan kotimaisista leivistä eniten tummaa leipää, mutta kodin ulkopuolella vaaleaa.
Kannattaa muistaa, että runsaskuituinen leipä on paras kuidun lähde, ja viljakuidulla on kiistattomat terveysvaikutukset.
Kuidun määrän voi katsoa leipäpakkauksesta.
Meillä on vielä varaa lisätä leivän syöntiä, sillä  3–4 palaa runsaskuituista leipää antaa vasta noin puolet päivän kuiduista. Toki niitä saa myös muista viljatuotteista, kasviksista, hedelmistä ja marjoistakin.
Bon appétit!One Response to Yli 40 kiloa vuodessa

  • Tuossa on kyllä aikamoisen isoja eroja nuorten ja vanhempien ihmisten välillä. Ei välttämättä leivän määrässä, mutta siinä minkälaista leipää syödään. Vanhempi polvi tuntuu aika isolta osalta syövän juuri ruisleipää, kun taas kaikki nuoremmat eivät syö välttämättä ollenkaan niin paljon nimenomaan ruisleipää.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry