Didim
KSM härkätie2018

120 000 uutta pintaa

 

Jaatilan siltaa  päällystetään jo, ja viralliset avajaiset ovat keskiviikkona 8.6. Sen jälkeen silta avautuu liikenteelle. Tällä viikolla on tehty asvaltointia.

Jaatilan siltaa päällystetään jo, ja viralliset avajaiset ovat keskiviikkona 8.6. Sen jälkeen silta avautuu liikenteelle. Tällä viikolla on tehty asvaltointia.

Tekninen lautakunta teki päätökset tämän vuoden asvaltointikohteista. Talousarviossa kohteisiin on varattu 120 000 euroa.

Lue lisää 20.5.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry