Didim
KSM härkätie2018

Hiidenlinnan isäntä lento-onnettomuudessa

Sami Uotilan kone hajosi pakkolaskussa kolmeen osaan. Hän haki apuriensa kera koneen tänään metsästä. Kuva Sari Merilä.

– Jaloissa on pari vekkiä, mutta muuten olen kunnossa, toteaa Hiidenlinnan ja Sisumetsän Seikkailupuiston isäntä Sami Uotila.

Matkailuyrittäjä Sami Uotila joutui tekemään pakkolaskun Somerniemelle pienkoneellaan keskiviikkona. Koneeseen tuli moottorivika.

Uotila oli tänään hakemassa lentokonettaan somerniemeläisten kylänmiesten kera. Kone lähtee tutkittavaksi, jotta onnettomuuden syy saadaan selville.

Lisää tiistai numerossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry