Didim
KSM härkätie2018

Kaipaako matto pesua?

 

matonpesupaikka matopesu matto juuriharja harja mäntysuopa pesuiane purkki pullo

matonpesupaikka matopesu matto juuriharja harja mäntysuopa pesuiane purkki pullo

Matonpesupaikat ovat avautuneet. Somerolla on kaksi kunnan hoitamaa matonpesupaikkaa, keskustassa ja Oinasjärvellä. Kyltti ohjaa keskustassa kaupungin matonpesupaikalle Rantatieltä, Svenssonin takaa. Toisen löytää Oinasjärven uimarannan tuntumasta. Sinne on kulku Rauhankalliontieltä.

Lue lisää 20.5.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry