Didim
KSM härkätie2018

Kolme pahnoilla

Somero-lehti uutisoi 1960-luvulla näin:
Kolme huvipaikalla liian humaltunutta jouduttiin lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä toimittamaan poliisin suojiin Somerolla. He olivat nauttineet rohkeusryyppyjä yhden liikaa, sillä putkaankin tuotuina heidän mielestään olisi ollut asiallista koetella sellikavereiden kanssa kuka on kuka.

Komea kettu
Maanviljelijä Juho Pusa ampui Somerniemellä komean ketun. Noin 7,5 kilon otus kaatui ensimmäisellä laukauksella. Mittauksessa todettiin ketun koko pituudeksi 1,4 metriä. Nahka ja tapporaha 20.00 odottavat.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry