Didim
KSM härkätie2018

Miss Kurvikas löytyi Kemijärveltä

 

Miss Kurvikas

Miss Kurvikas -kilpailuun ilmoittautui yli 100 naista. Finalistit oli valittu 12 parhaaksi katsotun joukosta. Äänestys tavoitti noin 200 000 ihmistä, ja annettujen äänien perusteella finaaliin selviytyi kuusi suosikkia. Finaalissa päätösvalta oli kuitenkin tuomaristolla.

Lue lisää 31.5.2016  lehdestä

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry