Didim
KSM härkätie2018

Nostalgiaa

Älä pelästy, värisokeus ei ole iskenyt. Somero-lehti on mukana Nostalgiaviikon tunnelmissa julkaisemalla tämän numeron  mustavalkoisena.
Olemme sijoitelleet sivuille myös 1960-luvun ilmoituksia esimerkeiksi siitä, miten kuutisenkymmentä vuotta sitten tuotteita mainostettiin.
Tet-harjoittelijamme etsivät lisäksi 1950– ja 60-lukujen lehdistä pieniä uutispätkiä, joita löytyy niin ikään lehden sivuilta.
Lisää vanhoja tekstejä voi lukea verkkosivujemme Muistellaan menneitä -osastolta.
Viikonloppuna aloitettu teemaviikko saa jo tekstareissa niin kehuja kuin moitteitakin. Risuja tulee lähinnä vain siitä, että hienoissa tapahtumissa ei ole yleisöä. Tästä on hyvä ottaa vaarin ja lähteä liikkeelle. Nautitaan viikko nostalgiaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry