Didim
KSM härkätie2018

Nostalgiaviikolla pronssille

 

Someron Nostalgiaviikko on palkittiin pronssilla Kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa. Nostalgiaviikko starttaa lauantaina 21.5.
Mukana kisassa oli alan jättiläisiä kuten Visit Rovaniemi ja Visit Helsinki, jotka pokkasivat kärkisijat; Rovaniemi pitkäjänteisellä joulupukkibrändin rakentamisella ja Helsinki kongressimarkkinoinnilla.
– Piskuinen Somero yllätti kaikki näyttämällä, mihin yhteistyöllä voidaan yltää. Olemme sijoituksestamme erittäin ylpeitä, varsinkin kun se on saavutettu näin kovassa joukossa, kertoo kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo onnesta ymmyrkäisenä.

Lue lisää 20.5.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry