Didim
KSM härkätie2018

Porakone ja vajaa viinapullo kelpasi varkaille

 

Sarkintiellä on tunkeuduttu tiistaiaamuna seitsemän aikoihin aikana vapaa-ajanasuntoon rikkomalla eteisen ikkuna. Asunnosta vietiin akkuporakone ja vajaa viinapullo.
Asunnon omistaja oli havainnut tapahtuman valvontalaitteen tallenteesta. Tekijä oli nainen, joka poistui paikalta autolla.
Poliisipartio havaitsi iltapäivällä Kiikalassa tuntomerkkeihin sopineen auton ja henkilön.
Suoritetussa etsinnässä autossa olleiden henkilöiden hallusta löydettiin anastettu porakone. Autossa oli myös luvaton kaasusumutin.
Lisäksi autolla liikkeellä ollut vieraspaikkakuntalainen nainen oli etsintäkuulutettu.
Poliisi on pidättänyt asiaan liittyen kaksi henkilöä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry