Didim
KSM härkätie2018

Puhtaaseen pöytään

Pitkäjärven jätevesiosuuskunnan historiikki on 10 vuoden mittainen. Alku näytti hyvältä ja innostus oli kova.
Nyt osuuskunnan tie on tallattu loppuun. Asioita tulisi miettiä uudelleen, puhtaalta pöydältä ja koko Someron laajuudelta. Halua puhtaisiin päästöihin ja vesiin on laajasti, mutta tilanne muuttuu, kun tulee puhe maksajista.
Onko muutaman naapurin pienpuhdistamo vaihtoehto? Mitä maksaa umpisäiliön tyhjentäminen, jos kiinteistön harmaavedet ovat hallinnassa. Jos liittyminen maksaa esimerkiksi 15 000 euroa, tulee pumppuauto varmasti edulliseksi.
Mikä on keskuspuhdistamon kapasiteetti? Ohijuoksutuksiin joudutaan silloin tällöin. Jos keskustan hulevesien hallinta paranisi, koko kaupungin jätevesitase puhdistuisi isosti.
Lisäksi painaa asukkaiden tasavertaisuus. Laajentaa ei voida vain yhteen suuntaan. Jos yhteen suuntaan kumartaa, niin toiselle pyllistää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry