Didim
KSM härkätie2018

Somero-lehti on nyt mustavalkoinen

Somerolla vietetään parhaillaan Nostalgiaviikkoa. Myös Somero-lehti on tunnelmassa mukana ilmestymällä mustavalkoisena. Lehdessä on myös 1950- ja 60-lukujen ilmoituksia sekä pieniä jutunpätkiä. Myös tämän päivän iloittajat ovat suunnitelleet markkinointinsa ajan hengen mukaiseksi. lehdestä löytyy Nostalgiaviikon esittelyä sekä koko viikon ohjelma.

Lue lisää 24.5.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry