Didim
KSM härkätie2018

Somerolle toinen K-market

 

Siwasta tulee K-market.

Siwasta tulee K-market.

Keskon yrityskaupassa Suomen Lähikaupalta hankkimien Siwojen ja Valintalojen muuttaminen K-marketeiksi on käynnistynyt. Someron Siwassa muutos näkyy elokuun loppuun mennessä. Siitä tulee K-Market Somero.
– Muutos tapahtuu pikku hiljaa. Kaupat laitetaan asultaan ketjun kuosiin: tunnukset, visuaalinen ilme, valikoima, tuotemerkit, kassajärjestelmät ja markkinointi yhtenäistetään. Plussa-järjestelmä otetaan käyttöön. Se vie vuoden päivät. Tämän ajan toimintaa pyörittää Suomen Lähikauppa Oy, kuten tähänkin asti, kertoo Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Olli Setänen.

Mitä asiasta ajattelee Somerolla toimiva K-Supermarket Härkätien pitäjä Mika Pukkila. Perjantain Somero kertoo sen.

Lue lisää 20.5.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry