Didim
KSM härkätie2018

Tähtiä, tähtiä, tähtiä

1960-luvun alun Somero-lehdessä kerrottiin tällainen tarina:
Mikä on tähti? Hyvänen aika senhän tietää pieni lapsikin. Se on täti, joka hymyilee meille purukumipakkauksen sisältä, suklaalevyn päältä, taskupeilin kääntöpuolelta – harvoille sen etupuolella – lompakon lokerossa, viikkolehden kannessa, takasivulla, alkulehdillä, loppusivulla ja keskiaukeamalla. Tähti hymyilee meille saippuapaketin kyljestä, saippuan, jota mekin käytämme tullaksemme tähden kaltaiseksi. Tosin sen vaikutus ei vielä näy, mutta me uskomme lujasti mainokseen – Ehkä jo huomenna! Ja miten nämä tähdet hymyilevätkään! Avatkaa suunne niin auki kuin mahdollista, vetäkää sivuilta korviin niin pitkälle kuin suinkin, hyvä, ehkä nyt olemme mekin vähän tähden näköisiä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry