Didim
KSM härkätie2018

Tällä kerralla

Somero-lehti uutisoi 1960-luvulla näin:
Mansikka kukkii kasvitarhassamme. Niin se tekee kuulemma Liperissäkin, jossa ihmiset eivät kuuteenkymmeneen vuoteen ole sellaista havainneet tähän vuodenaikaan. Kylmät arat daaliat, kurkut sekä kurpitsat jatkavat myös täyttä päätä kasvamistaan eikä voikukkakaan keltaisin kukinnoin tahdo huonommaksi jäädä. Kauan ovat yöpakkasten kylmät henkäykset viipyneet poissa. Myöhäissyksyn merkkipäivään, Mikkeliin, on enää puolitoista viikkoa aikaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry