Didim
KSM härkätie2018

Tasakatto pitää vettä, todettiin valtuustossa

1960-luvun alkupuolella Somero-lehti kertoi seuraavaa:
Someron kunnanvaltuuston kokouksessa viime maanantaina esille tulleista asioista oli kenties mielenkiintoisin keskuspiirin varsinaisen kansakoulun ja kansalaiskoulun tiimoilta käyty keskustelu. Kuten tunnettua kunnan seuraavaan rakennusohjelmaan sisältyy uuden koulurakennuskompleksin rakentaminen. Nykyisen kansalaiskoulun ympäristöön, koska nykyisellään olevat ja hajalleen sijoitetut luokat joensuussa vaikeuttavat opetussuunnitelmia monessa mielessä. Ensinnäkin tilan ahtaus, jossa joudutaan lapsia opettamaan on käynyt sietämättömäksi ja toiseksi nykyisessä muodossa tapahtuva päivittäinen ruuanjakelu eri koululle kansalaiskoulusta käsin on turhan monimutkaista. Lisäksi nyt luovutettaviksi tarkoitetut koulurakennukset ovat varsin heikkokuntoisia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry