Didim
KSM härkätie2018

Tyttöjen terhakka tempaus

Somero-lehti kertoi 1960-luvulla näin:
Sunnuntaina 17.11. vietettiin someron seurakuntatalossa erikoista juhlaa, joka lienee ensimmäinen laatuaan.
Noin 70 tyttöä jonotti vuoroaan oven edessä, sillä ovella oli ankara pääsylippujen tarkastus. Pääsylippukin oli tavallisuudesta poikkeava. Se oli ruskeankattoinen ambolaisen kirkon muotoinen lipas. Ainoastaan tällaisen lippaan omistavalla oli oikeus osallistua tähän erikoiseen juhlaan. Kukin nuori juhlavieras oli saanut henkilökohtaisen kutsun. Tosin eivät kaikki kutsun saaneet olleet voineet saapua mukaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry