Didim
KSM härkätie2018

Antaisitko hetken aikaa

Tässä lehdessä kerrotaan Svenssonilla tehtävästä vapaaehtoistyöstä. Juttuun haastatellut kertovat, että vapaaehtoisten määrä on vuosien varrella vähentynyt.
Sama näkyy muuallakin. Yhä harvempi lähtee mukaan talkoisiin tai yhteiseen tekemiseen. Monesti talkoopaikalle ilmestyvät aina samat henkilöt. Syitä innon hiipumiseen löytyy. On pitkät työpäivät, kiire tai harrastusrumba. Ei ole aikaa, ei tule lähdettyä.
Samaan aikaan yhteisöllisyys on päivän sana. Perinteisten turvaverkostojen ja työyhteisöjen murentuessa juuri yhteisöllisyyden koetaan kantavan yli vaikeiden aikojen. Yhteisöllisyyttä haetaan maaseudun pikkupaikoilta ja harrastusseuroista, naapurustosta ja sosiaalisesta mediasta. Aina sitä ei synny.
Paras tapa luoda yhteisöllisyyttä on tehdä jotain yhdessä.
Aloittaa voi pienimuotoisesti. Voi vaikka keittää naapurille kahvit.
Nyt lehteen haastatellut korostavat, että tärkeintä on antaa hetki omaa aikaa. Ei tarvitse uhrata koko elämäänsä tai olla aina läsnä. Parikin tuntia riittää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry