Didim
KSM härkätie2018

Julkisia vaikea käyttää

Julkisia kulkuvälineitä on vaikea käyttää Somerolla, kun niitä ei ainakaan kesäaikaan ole kummoisesti tarjolla.
Koulujen kesälomien ajaksi vuorot Saloon, Turkuun ja Forssaan loppuvat kokonaan.
Nyt lopetetaan pysyvästi myös Helsinkiin 7.50 lähtevä aamuvuoro.
Somerniemeläinen kirjailija Kaari Utrio tunnetaan julkisten kulkuvälineiden vankkumattomana käyttäjänä. Hän ärähtää nyt, että autosta tuntuu tulleen kansalaisvelvollisuus.
Somerolla oma auto on valitettavasti ainoa järkevä tapa liikkua, ellei asu linja-autoaseman tai pysäkkien lähistöllä. Monissa perheissä ei edes yksi auto riitä.
Ja kun kerran käytetään omia autoja, eivät bussiyhteydet ole enää taloudellisesti kannattavia.
Somerolainen Kasilinja yrittää nyt vastata liikkumisongelmiin kokeilemalla uutta bussireittiä. Toivottavasti sitä käytetään.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry