Didim
KSM härkätie2018

Kaari Utrio: Onko autoilusta tullut kansalaisvelvollisuus

 

Kaari Utrio puhuu joukkoliikenteen puolesta. Hänestä ihmisten pitäisi käyttää linja-autoja, jotta vuoroja ei vähennettäisi.

Bussivuorot Somerolta Helsinkiin vähenevät kesän alussa. Vainion Liikenteen Somerolta 7.50 Helsinkiin lähtevä vuoro loppuu kokonaan. Somerniemeläinen kirjailija Kaari Utrio ärähti aiheesta ja ihmetteli, että autoilusta tuntuu tulleen kansalaisvelvollisuus.
Somerolla kesä pistää tauolle kaikki  Salon, Turun ja Forssan suuntaan menevät bussivuorot.
Muiden karsiessa somerolainen Kasilinja kuitenkin aloittaa Somero-Helsinki-Somero -reittiliikenteen.
Liikennöintioikeus on juuri saatu, ja liikennöinti alkaa heinäkuun alkuun mennessä. Jos asiakkaita riittää, vuoroja on luvassa lisääkin.

Lue lisää 3.6.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry