Didim
KSM härkätie2018

Kylät ovat avoinna lauantaina

Avoimet Kylät -päivä järjestetään tulevana lauantaina, 11.6. Päivän aikana järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon. Tapahtumassa on mukana kaikkiaan 400 kylää ympäri Suomea.

Katso tästä, onko oma lähikyläsi mukana tapahtumassa!

Kylätapahtumat ovat esim. kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia. Tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

Lauantai on myös kyläkauppojen päivä. Kyläkauppapäivä muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä. Valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuu noin 500 pientä maaseudun ja haja-asutusalueen myymälää eri puolilla Suomea.

Katso tästä Kyläkauppapäivässä mukana olevat myymälät

Valtakunnallisena Avoimet Kylät järjestetään nyt toista kertaa. tapahtumaa koordinoi Suomen Kylätoiminta ry. Aikaisemmin tapahtumaa on järjestetty onnistuneesti Satakunnassa, josta se laajeni Varsinais-Suomeen. Viime kesänä avoimuutta kokeilivat lähes kaikki maakunnat. Mukana oli yli 400 avointa kylää erilaisine ohjelmineen.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry