Didim
KSM härkätie2018

Löydä juuri sinulle sopiva kesäteatteri

Kesäteatteritarjonta on laajaa ja runsasta. Oletko itse enemmän komedian vai draaman ystävä? Entä pidätkö musikaaleista tai otatko lapset esitykseen mukaan? Onko kesäteatterinautintosi parempi, jos katsojat on suojattu sateelta?

Kesäteatterikoneemme löytää juuri sinulle sopivan kesäteatterin, kun valitset koneen kysymyksistä itsellesi tärkeimmät asiat.

Sitten vain varamaan lippuja ja katsomoon!



Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry