Didim
KSM härkätie2018

Lukion rehtori irtisanoutui

Sauli Kaipainen
Lukion rehtori Jari Honkala on irtisanoutunut työstään. Virkasuhde päättyy virallisesti heinäkuun lopussa, mutta työnsä Honkala lopetti jo kouluvuoden päättäjäispäivänä lauantaina. Honkalan tilalla rehtorin töitä on lupautunut tekemään lukion vararehtori Merja Klemola. Vararehtorina on nyt Sirpa Rietz.

Jari Honkala

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry