Didim
KSM härkätie2018

Mökki toi musiikkialan menestyjät Somerolle

 

Matti, Jonna ja Aleksi Kaunisvesi käyvät arkisinkin mökillään paiskimassa töitä, ottaen samalla rennosti. Lumi-koira on mukana touhuissa.

Somero-lehti kävi taas kylässä mökillä. Helsingissä Fried Live -ohjelmatoimistoa pyörittävät Jonna ja Matti Kaunisvesi viihtyvät kuivanmaan paratiisissaan lastensa kanssa.

Heidän yrityksensä palkkalistoilla on muusikoita ja teknikoita noin 200, esimerkiksi Olavi Uusivirta ja Koop Arponen.
Mökillä viihtyy myös nuorin poika Aleksi, joka tunnetaan Alex Mattson -nimellä. Elektronista tanssimusiikkia tekevän dj-tuottajan kappale UFO on vastikään myynyt platinaa ja kerännyt viisi miljoonaa kuuntelukertaa netissä.

Lue lisää 3.6.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry