Didim
KSM härkätie2018

Ota kesäinen hyppykuva ja osallistu kisaan!

Ota hauska kuva uimahypystä, urheiluhypystä, trampoliinihypystä, voltista tai mistä tahansa kesäisestä hypystä. Lähetä kuva meille ja osallistu kuvakilpailuun. Pääpalkintona on GoPro-actionkamera. Kakkoselle ja kolmoselle on luvassa selfie-kepit. 

Ota kesäinen hyppykuva ja tägää se someen ‪#‎kesahyppy‬ tai lähetä sähköpostilla kuvakilpailu@sss.fi 16.8.2016 mennessä. 
Raatimme valitsee kymmenen kuvaa, jotka pääsevät kisaamaan finaaliin. Voittaja valitaan yleisöäänestyksessä tällä sivustolla.

Muista liittää mukaan kuvaajan tiedot, yhteystiedot ja lyhyt kuvaus kuvasta.

Kilpailun järjestävät Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Loimaan Lehti, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry