Didim
KSM härkätie2018

Pinkit rehupaalit tukevat Rintasyöpäyhdistyksen toimintaa

 

Naiset ovat maaseudun ja maatalouden tärkeä voimavara. Raisioagron pinkin värinen käärintäkalvo ei ainoastaan tuo maaseudulle värikkäitä rehupaaleja, vaan tekee myös hyvää. Pinkeillä paaleilla tuetaan Rintasyöpäyhdistystä sekä huomioidaan naisia, jotka ovat sairastuneet rintasyöpään tai toipuneet siitä. Tavoitteena on kerätä hyväntekeväisyyteen yhteensä 7 500 euroa. Tuotto käytetään Rintasyöpäyhdistyksen valtakunnalliseen vertaistukitoimintaan.

Pinkkejä paaleja näkee myös Someron pelloilla.
Arvokasta lisätukea rintasyöpään sairastuneille saadaan peräti 70 000:lla pinkillä paalilla ympäri Suomea. Jokaisesta myydystä käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa hyväntekeväisyyteen. Yhteistyössä ovat Raisioagron lisäksi mukana pinkit kalvot valmistava Trioplast sekä kalvot ostava maataloustuottaja.
– Pinkkien paalien huomioarvo pelloilla on hyvin vahva ja halusimme inspiroida Suomen kauniissa maaseutumaisemassa kulkevia ihmisiä huomioimaan rintasyöpään sairastuneita, kertoo Raisioagron tuoteryhmäpäällikkö Heidi Silvennoinen.
Asiakkaat ovat ottaneet uuden, pirteän värin omakseen nimenomaan hyväntekeväisyyden vuoksi.
Pinkit paalit on aiheena myös kuvakilpailussa, josta saa lisätietoja sivulla raisioagro.com.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry