Didim
KSM härkätie2018

Ruusu ammattiin valmistuneelle – lue nimilistat perjantaina

Ruusuja, todistuksia, huomionsosoituksia ja juhlapuheita. Sadat tänä keväänä ammattiin valmistuneet nuoret ja aikuiset ovat juhlineet toukokuun lopulla oppilaitostensa virallisissa päätösjuhlissa. Osa päätösjuhlista on vielä edessä.

Maajoukkuekokki, yrittäjä Mikko Pakola pitää tilaisuudessa juhlapuheen. Perniöläissyntyinen Pakola valmistui Salon seudun ammattiopistosta vuonna 2012. Valmistuneen puheen pitää parturi-kampaajaksi valmistunut Janina Nieminen.

 

Julkaisemme Varsinais-Suomen ammattioppilaitoksista valmistuneiden nimet alakohtaisesti perjantaina tällä sivustolla. Kokonaisuuteen kuuluu myös useita vastavalmistuneiden haastatteluja. Lue kokemuksista työharjoittelujaksoilta, työpaikkatilanteesta ja jatko-opintosuunnitelmista.

Onnea valmistuneille!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry