Didim
KSM härkätie2018

Saunaan, saunaan suomalaiset

Aika moni rantasauna tai kotikiuas lämpeni lauantaina Somerolla. Läheskään kaikki saunojat eivät kuitenkaan ehkä tienneet, että kyseessä oli saunalle omistettu juhlapäivä, suomalaisen saunan päivä.
Suomalaisen Työn Liiton kyselyn mukaan sauna on suomalaisten mielestä paras Suomessa keksitty tuote.
Vastaajista 24 prosenttia arvotti sen parhaimmaksi suomalaiskeksinnöksi. Ksylitolituotteiden kannalla olivat erityisesti 25–34-vuotiaat ja astiankuivauskaapin 65–79-vuotiaat. Saunaa parhaimmaksi keksinnöksi esittäneet vastaajat edustivat tasaisesti koko Suomea.
Saunan jälkeen toiseksi parhaaksi Suomessa keksityksi tuotteeksi nousi astiankuivauskaappi ja kolmanneksi ksylitolituotteet. Neljäs oli kännykkä (Nokia), viides Abloy-lukko ja kuudes Fiskarsin sakset. Seitsemänneksi nousi AIV-rehu, kahdeksanneksi suomalainen kiuas, yhdeksänneksi mämmi ja kymmenenneksi Rapalan uistin.
Hyviä keksintöjä kaikki. Minkä sinä nostaisit vielä listalle?Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry