Didim
KSM härkätie2018

Somerolaiset synnyttävät kolmessa eri sairaanhoitopiirissä

Mia Juote valitsi synnytyspaikaksi Hämeenlinnan ja on valintaansa tyytyväinen. Anneli, 5 kuukautta, syntyi tammikuussa.

Mia Juote valitsi synnytyspaikaksi Hämeenlinnan ja on valintaansa tyytyväinen. Anneli, 5 kuukautta, syntyi tammikuussa.

Somerolainen odottaja voi mennä synnyttämään Turkuun, Lohjalle tai Hämeenlinnaan. Raskaudenaikainen seuranta tapahtuu ensisijaisesti Salon äitiyspoliklinikalla. Someron neuvolassa työskentelevän terveydenhoitaja Pia Mettalan mukaan synnytyspaikan valintaan vaikuttaa usein aiempi hyvä kokemus paikasta tai maantieteellinen sijainti.
Someron tilanteen tekee erikoikseksi se, että Turku, Lohja ja Hämeenlinna kuuluvat kaikki eri sairaanhoitopiireihin.One Response to Somerolaiset synnyttävät kolmessa eri sairaanhoitopiirissä

  • On se hyvä, että Somerolainen saa jossakin syntyä. Pahin tilanne olisi se ettei valinnan varaa olisi. Etukäteen täytyy ottaa selvää paikkojen tiedoista. Omalla autolla , ambulansilla tai taxsilla. Matka ajan pituus. Mitä tietä on parempi mennä. Vakuutus teksti kannattaa lukea, en tiedä onko vielä lapsi vakuutuksia ?
    Oli ennen syntymää sai tehdä vakuutuksen. Joillakin oli ongelmia jälkeen vakuutuksen kanssa. Lapsillani oli ennen syntymää tehty vakuutus. Kallis se oli, mutta hyvä oli kun oli olemassa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry