Didim
KSM härkätie2018

Somerolaiskaksikko viihdyttää Raumanmerellä juhannuksena

 

alora&senii

Juhannuksena Rauman Otanlahdella juhlitaan jälleen tanssimusiikin tahtiin. Viimeksi vuonna 2011 järjestetty ja parhaimmillaan lähes 100 000 kävijää kerännyt festivaali, Raumanmeren juhannus, on buukannut esiintyjikseen viihdemusiikin kärkinimiä, kuten David Guettan ja Antti Tuiskun, mutta myös uusia lupauksia. Heidän joukossaan on nousujohteisesti suosiota kerännyt, konemusiikkia soittava somerolaiskaksikko Alora & Senii, eli Markus Siikjärvi ja Severi Niilo.
Parivaljakko on tulevasta keikasta innoissaan.

Lue lisää 21.6.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry