Didim
KSM härkätie2018

Sosiaalinen media ei ole uutiskanava

Uutisten seuraaminen verkossa on lisännyt suosiotaan. Verkko ei kuitenkaan ole syrjäyttänyt perinteisiä uutisvälineitä. Samat ihmiset käyttävät sekä perinteisiä välineitä että verkkomediaa.
Perinteiset uutislähteet näyttävät säilyttävän asemansa erityisesti yli 45-vuotiaiden keskuudessa. Merkille pantavaa on, että painettujen lehtien suosio on noussut sekä 18–24-vuotiaiden että 55 vuotta täyttäneiden ryhmissä.
Vaikka uutisia seurataan myös sosiaalisen median kautta, sen merkitys uutislähteenä on vähäinen. Oxfordin yliopiston Reuters-instituutin Digital News Report 2016 -kyselytutkimuksesta selviää, että pääasiallisena uutislähteenään sosiaalista mediaa pitää vain viisi prosenttia kyselyyn osallistuneista suomalaisista.
Sosiaalinen media on suomalaisille lähinnä perinteisiä uutismedioita täydentävä uutislähde.
Suomi on kärkimaiden joukossa uutisten seuraamisessa verkosta.  Älypuhelinten käyttö  lisääntyy nopeasti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Uutisvideoiden suosion kasvu on sen sijaan tasaantumassa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry