Didim
KSM härkätie2018

Suomalaisen loman resepti: Neljä viikkoa heinäkuun alussa

Kesäloman pitää alkaa heinäkuun alussa, ja sen ihannekesto on neljä viikkoa putkeen. Tätä mieltä on varsinaissuomalainen nettikyselyssä.

Neljännes vastaajista haluaa aloittaa lomansa heinäkuun alussa ja 40 prosenttia vastaajista pitää neljää viikkoa sopivana loman pituutena.

Toiseksi paras vaihtoehto on aloittaa loma heti juhannuksen jälkeen, ja pitää sitä niin monta viikkoa putkeen kuin mahdollista. Kumpikin vastausvaihtoehto, heinäkuun alku tai juhannuksen jälkeen, on lähes yhtä suosittu vastaajien keskuudessa. Usein tämä on myös ajankohdallisesti samoissa.

Lähes puolet vastaajista saa itse päättää lomansa ajankohdan.

Suomalainen on onnellisimmillaan kesäloman alussa. Silloin tietää, että lomaa on vielä pitkälti jäljellä. Tätä mieltä on yli 40 prosenttia vastaajista.

Kesälomasta tekee täydellisen kesämökkireissu, hyvä ruoka, lomamatka ja grillaaminen. Nämä kaikki kuuluvat yli kolmanneksen mielestä täydellisen loman kaavaan.

Nettikyselyyn vastasi toukokuussa 175 henkilöä.

Nettikyselyn toteuttivat Loimaan Lehti, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat, Laitilan Sanomat, Auranmaan Viikkolehti, Uudenkaupungin Sanomat, Kunnallislehti ja Kaarina-lehti.

Katso kyselyn tulokset Kesäplus-lehdestä. Voit lukea koko lehden verkossa ilmaiseksi.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry