Didim
KSM härkätie2018

Uusi torineuvos sai vitjat

 

Heikki Paakkanen luovutti torineuvoksen vitjansa Mariette Viljaselle.

Kesäsomerniemeläinen Mariette Viljanen nimitettiin uudeksi Somerniemen torin torineuvokseksi. Hän vastaanotti torineuvoksen käädyn väistyvältä torineuvokselta, sarjakuvataiteilija Heikki Paakkaselta.
Somerniemi-seuran puheenjohtaja Anne Pentikäinen kiitteli Paakkasen iloista otetta torineuvoksen tehtävien hoidossa ja tapaa kantaa käätyjä kunnialla.
Pentikäinen kehui uutta torineuvosta luonteeltaan sosiaaliseksi. Valinta korostaa jokaisen vastuuta yhteisestä torista ja sen hyvästä hengestä.

Lue lisää 14.6.2016  lehdestäOne Response to Uusi torineuvos sai vitjat

  • Koira parkki on hieno idea ja helppotehdä. Paremppi vaihtoehto, kuin jättää koirat autoon.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry